ACTUALMENT

Treballo de psicoterapeuta a Meràkia i al Consell Comarcal del Vallès Oriental i la Cerdanya.

A MERÀKIA…

Fa especialment il·lusió explicar-vos el projecte de Meràkia doncs és el més personal, i el que surt fruït de la ben entesa del treball amb 5 psicòlogues més que com jo, teníem ganes de crear el nostre propi espai.

Estem en constant construcció d’un espai professional, de supervisió, d’amistat, creatiu i sobretot molt potent alhora de gestar i promoure nous abordatges terapèutics.

A L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA…

Al Consell Comarcal del Vallès Oriental treballo com a psicòloga de Dones que es troben en processos de separació i conflicte o violència familiar/de parella. També treballo amb els fills i filles que es troben en aquests processos de canvi familiar o que tenen un patiment degut a aquests temes, sobretot m’interessa molt treballar la relació materno-filial.

El que m’agrada d’aquest espai és que em permet treballar amb una empresa gran com AGI i seguir vinculada al 3/4rt sector, es tracta d’un projecte que vam crear conjuntament amb Serveis Socials, que ha anat agafant envergadura i que a finals d’aquest any farà 3 anys.

El Consell Comarcal de la Cerdanya, em permet fer un treball comunitari i en contacte directe amb serveis socials, escoles i institut o salut i potenciant un treball de salut emocional i integral a la família.

A més, el treball en el sector públic permet veure i oferir suport terapèutic a una gran quantitat de persones.

“M’agrada pensar que tinc emmagatzemat algun un petit record de totes les persones que han anat passant per la meva consulta tot aquests anys”.

rodonesPRÈVIAMENT

A tot el que estic fent ara, havia estat col·laborant a Interpersonal Vic, on vaig estar-hi 2 anys fins que va tancar les portes, de fet, Meràkia neix de les psicòlogues que compartíem aquell espai.

A més he treballat a l’administració pública fent de psicoterapeuta de dones a diferents llocs del territori com l’Ajuntament de Manlleu, al SIE de la Generalitat a Lleida, al Consorci de Serveis Socials de l’Alt Urgell o a la Casa de Dones de l’Ajuntament de Barcelona. He treballat com a psicoterapeuta a l’empresa privada i fundacions com AGI, IPSS i gavinet com SAINÈ de Neuropsicologia.

També he realitzat diferents grups terapèutics a Sant Feliu de Codines, a la Creu Roja i al Consell Comarcal del Berguedà fent grups psico-educatius/emocionals, enfocats a la cura, els efectes d’una crisis o l’apoderament. També he treballat amb persones drogodependents i amb persones amb risc d’exclusió.

Només em queda per explicar-vos que els meus inicis laborals van ser vinculats a la salut sexual i reproductiva de les dones, treballant a Salut, al Prat del Llobregat o Barcelona, on a més de fer investigació, ja vaig poder començar a treballar amb les dificultats en les relacions, afectivitat i conflictes.

Com ha arribat la Mercè fins aquí professionalment?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'm (WhatsApp)
%d bloggers like this: