rodonesACTUALMENT

Treballo de psicoterapeuta familiar i indiviudal a Meràkia i a travès de la Cooperativa EDUVIC a l’administració pública:

A MERÀKIA…

El projecte de Meràkia és el que surt fruït de la ben entesa de treball amb 5 psicòlogues més amb qui teníem ganes de crear el nostre propi espai.

En aquest espai estem en constant construcció d’un espai professional, d’amistat, creatiu i sobretot molt potent alhora de gestar i promoure noves formes d’abordatges terapèutics.

A L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA…

La coopertiva Eduvic de la qual estic orgullosa de formar part, em permet estar alineada amb els meus valors socials, el contacte amb un ampli ventall de professionals, tenir a l’abast formacions, supervisions i possibilitat d’aprenentatge continu d’una gran qualitat. És a travès d’aquesta cooperativa que:

Treballo amb famílies de Canovelles que tenen beques de la Caixa Pro-Infància, amb una durada adecuada i un tracte de qualitat adreçat als menors i als seus progenitors.

A la vegada realizo tambè el programa TESF, que és un servei psicoterapèutic adreçat a les famílies que estan fent un seguiment per l’Equip d’Atenció a l’Infància i l’Adolescència, facilitant processos de crisis i promovent canvis en moments especialment delicats i sensibles.

“M’agrada pensar que tinc emmagatzemat algun un petit record de totes les persones que han anat passant per la meva consulta tot aquests anys”.

PREVIAMENT

A tot el que estic fent ara, havia estat col·laborant a Interpersonal Vic, on vaig estar-hi 2 anys fins que va tancar les portes, de fet, Meràkia neix de les psicòlogues que compartíem aquell espai.

Anteriorment a la feina amb Eduvic, havia estat treballant vora 4 anys al Consell Comarcal del Vallès Oriental com a psicòloga atenent a les Dones que es trobaven en processos de separació i conflicte o violència familiar/de parella i amb els seus fills i filles que es trobaven en aquests processos de canvi familiar, o en patiment degut a aquests temes. El projecte el vam arrencar amb Agi conjuntament amb Serveis Socials del Consell Comarcal.

Tambè havia estat treballant vora 4 anys al Consell Comarcal de la Cerdanya, atenent tambè com a pscioterapeuta des del SIAD i on s’em permetia fer un treball comunitari i en contacte directe amb serveis socials, escoles i institut o salut.

A més he treballat a l’administració pública fent de psicoterapeuta a diferents llocs del territori com l’Ajuntament de Manlleu, al SIE de la Generalitat a Lleida, al Consorci de Serveis Socials de l’Alt Urgell o a la Casa de Dones de l’Ajuntament de Barcelona. He treballat com a psicoterapeuta a l’empresa privada i fundacions com AGI, IPSS i gavinet com SAINÈ de Neuropsicologia.

També he realitzat diferents grups terapèutics a Sant Feliu de Codines, a la Creu Roja i al Consell Comarcal del Berguedà fent grups psico-educatius/emocionals, enfocats a la cura, els efectes d’una crisis o l’apoderament. També he treballat amb persones drogodependents i amb persones amb risc d’exclusió.

Només em queda per explicar-vos que els meus inicis laborals van ser vinculats a la salut sexual i reproductiva de les dones, treballant a Salut, al Prat del Llobregat o Barcelona, on a més de fer investigació, ja vaig poder començar a treballar amb les dificultats en les relacions, afectivitat i conflictes.

Si voleu algun altre tipus informació no dubteu en contactar amb mi.

Contacta'm (WhatsApp)