conflicte-violencia

Les relacions de Parella complicades o Relacions Tòxiques, Baralles amb la Família o malestar generalitzat –d’aquell que l’ambient es podria”tallar amb unes tisores”– poden ser pistes que ens indiquen cal que canviem alguna cosa per que tenim dolor o exercim dolor entre nosaltres.

Totes les persones tenim el nostre estil de Personalitat, i aquest Xoca amb el de la resta de persones amb que convivim en el nostre dia a dia. A vegades la gestió del conflicte es fa Insuportable i comencem a patir.

Des de l’experiència dels anys que he dedicat a treballar en Violència Domèstica, intento posar “fil a l’agulla” per aconseguir Relacions més Sanes i Lliures.

En aquest sentit, em trobo a consulta gran quantitat de client/es que dediquen esforços en deixar de patir en les relacions. El treball quan ja hi hagut violència psicològica (no parlem de la física, ja que aquesta és sovint en moments puntuals de la relació) recau primer, en adonar-se de què i com ho hem patit, del dolor del que ens han fet i també del que hem cedit o hem abandonat a la nostra sort. Desprès d’aquest primer moment –on el dolor i l’estrès fan efecte- podem començar a treballar el com nosaltres, o des de quin angle i des d’on, hi estàvem participant.

Conèixer la forma en que això ens ha Afectat Profundament, promou la búsqueda -amb el terapeuta- de noves estratègies i de la superació de la violència viscuda i assegura no repetir, tenint les estratègies necessàries.

A vegades la violència s’ha viscut quan s’era un infant, d’altres s’ha vist en els progenitors, a vegades adopta formes diferents, els abusos, a la feina, a l’escola, a vegades és el nostre prop fill/a… Però la Violència rebuda o exercida genera un efecte que cal treballar i processar, doncs avui en dia, ens trobem violència i la por diversificada en mil formes –en els mitjans de comunicació, en les notícies exteriors, en el dia a dia- i sinó ens plantegem la seva existència, som immunes a caure sense adonar-nos-en.

Contacta'm (WhatsApp)