faceb-3

La importància de les emocions en el nostre BENESTAR, d’estar alineats amb nosaltres mateixos i les nostres necessitats.

L’ansietat i l’estrès del dia a dia o la por a fer canvis pot desbordar-nos i val la pena observar-se, actuar amb direcció i a vegades canviar estratègies que ja no ens funcionen. Passar una època més trista, estar estranyament enrabiat, o caure en la vergonya o en actuacions dubtoses com les adiccions –compulsió a menjar, a sortir, a jugar, a internet…- o les restriccions – règims insalubres, deixar de veure als amics, són un indicador d’un estat de patiment. A vegades les pors han afectat el nostre dia a dia, d’altres hem trencat amb la parella fa poc i ens estem situant…

Una INTERVENCIÓ PSICOTERAPÈUTICA a temps i eficaç pot resoldre el bloqueig, difuminar dificultats, superar etapes, acceptar i modular o digerir emocions.

Es tractaria de veure el nostres dubtes i conflictes com una OPORTUNITAT PER CRÈIXER. Semblaria que cert grau de malestar fos bo per generar moviment, per poder entendre el que ens passa, des de la interacció amb nosaltres mateixos i amb els altres i que aquest ens pot fer evolucionar. La veritat és que patir no agrada a ningú i per això, per tal de buscar formes més sanes, a vegades cal buscar AJUT PSICOTERAPÈUTIC.

Crèiem però que aquest ús de la psicologia i teràpia ha d’estar enfocat a treballar allò concret que no funciona, que ens fa mal, i sobretot a buscar la manera de poder sortir d’allà en la màxima brevetat possible. Per acabar trobant, en definitiva, un equilibri per poder viure una vida de forma més satisfactòria.

Des de la PSICOTERÀPIA ESTRATÈGICA BREU, podrem fer un treball personalitzat, a mida de cada client, eficient -garantitzant el mínim de sessions possibles- doncs crèiem que cal enfocar els problemes en el marc de la psicoteràpia, per tal de possibilitar una experiència totalment nova.

Contacta'm (WhatsApp)